32 m3 Cementsilo (pulver)

Ved brug af vores siloer, får du siloen leveret direkte til din byggeplads. Vores 32 m3 kan bruges til både cement, kalk, og og andet pulver materiale (spørg). Vi eliminerer behovet for skovlearbejde ved at snegle materialerne direkte til tvangsblanderen, putzmeister eller lignende udstyr. Ingen overskydende emballage – vi bruger cirkulær emballage og genfylder siloen efter brug. Velegnet til både små og store byggeprojekter, med typisk levering på 2-3 dage.

NB: Vi har PT meget stor efterspørgsel på 32 m3 siloer, hvorfor du opfordres til at bestille i MEGET god tid

Silooplysninger

Det er vigtigt at bemærke at vores transportable siloer kan rumme op til ca. 40 tons Basis cement. Dog kan vi kun levere siloen med op til 5 tons, da størrelsen og vægten på siloen i sig selv, udgør det vi maks må køre med på vores lastbiler. Efter levering af silo bestiller man opfyldning. 

NB: Vægtfylde: Cement og kalk har forskellige vægtfylder, afhængig af type. Det er derfor vigtigt at kende til vægtfylden på produktet som blæses i siloen, inden levering af opfyldning. 

Vores siloer er en komplet løsning, som kommer med alt det du skal bruge for at komme i gang med dit byggeprojekt, dog er har nogle standard ting som følger med siloen, og ting/løsninger som du kan tilvælge.

Medfølger (til standard opstilling): 

 • Lille snegl med en udløbshøjde på ca. 2,8 M til 3,2
 
 Medfølger IKKE (til standard opstilling): 
 • Vejesystem (Hvis man vil vide hvor meget der ca. er i siloen kan man klappe på siloen med flad hånd, ellers kan man tilkøbe vejeceller)
 • Topfilter – Filterpose kan tilkøbes 
 

Du kan tilvælge følgende:

 • Vejeceller
 • STOR snegl – Udløbshøjde: ca. 5,5 meter
 • Filterpose – Skal bruges ved opfyldninger
 
Se nedenstående mål på vores 32 m3 cementsiloer/pulversiloer (vejledende): 
 • Nem og arbejdsvenlig løsning – Nu er det slut med evt. skovlearbejde. Snegles direkte over i tvangsblanderen. 
 • Vi leverer siloen direkte på byggepladsen.
 • Intet overskydende emballage. 
 • Cirkulær emballage brug. Vi henter siloen og fylder den med nyt pulvermateriale, så den igen kan sættes ud til et nyt byggeprojekt. 
 • Anvendelig til både mindre byggeprojekter på 5 tons, samt store byggeprojekter +100 tons.
 • Stor silo, som kan rumme meget pulver materiale, som gør det fordelagtigt ved opfyldninger, da det typisk kan leveres uden fragtomkostninger. 

Krav til byggepladsen

Når man skal have en silo leveret på byggepladsen gælder nogle simple krav til underlag osv.

Det er meget vigtigt at underlaget er stabilt og kan bære vægten af siloen. Hvis ikke dette overholdes kan siloen risikere at vælte til stor fare for såvel personer som materiel. Hvis vi kommer for at aflevere en silo, hvor underlaget ikke er klargjort, kan vi ikke opstille siloen. Det er meget vigtigt at dette overholdes, da der ellers går mange kilometer og mandetimer tabt, både for jer og os!

Køreplader

Det optimale at stille siloen på, er tykke køreplader i stål. Disse skal selvfølgelig lægges på et underlag der er i vatter!

Knust beton eller stabilgrus

Hvis der lægges et tykt lag stabilgrus eller knust beton hvor siloen skal stå, og dette er rettet af i vatter, så er dette et fint underlag!

IKKE sand, mudder, græs eller andet blødt underlag!

Det er meget vigtigt at underlaget ikke er sand, mudder, græs eller lignende blødt underlag.

For at siloen kan køre med det samme vi har opstillet den, er det nødvendigt at følgende forefindes på byggepladsen.

CEE stik

Rød CEE-stik (3 faser + 0)

Det er vigtigt der er klargjort strøm til siloen – Rød CEE-stik (3 faser + 0)

Det er vigtigt at bemærke følgende:

Snegle udløbshøjder:

Udløbshøjde (lille): 2,8 – 3,01 meter – kræver 16 amp

Udløbshøjde (STOR): 5,5 meter – kræver 32 amp

concrete background. a gray concrete wall closeup

Løftegrej ved levering og afhentning

Der skal ALTID være Kran, teleskoplæsser el. randegraver på pladsen v/ afhentning og levering af 32 m3 og 50m3. Snegl bliver leveret på jorden såfremt der ikke er sikret forsvarlige løft.

Når du er færdig med at anvende siloen, eller skal have den udskiftet til en fyldt silo, er det vigtigt at vi let kan komme til siloen, og at Låget hænger under siloen som ved ankomst.

Opryddet under silo

Fjern alt materiel under siloen.

Fri passage for lastbil

Der skal være fri passage på den side af siloen hvor lastbilen skal bakke til.

Oprul kabler

Oprul kablet til betjening af ekstra vand.

Kør sneglen tom

Luk for tilførsel af pulver og kør sneglen helt tom.

Hjælp til siloer

De fleste udfordringer med siloer på byggepladsen kan du løse selv. Hvis du støder på driftsproblemer, er vi altid klar til at rådgive dig over telefonen, så du hurtigt kan få tingene til at fungere igen. Hvis problemet viser sig at være mere komplekst, sender vi en af vores erfarne teknikere til din byggeplads så hurtigt som muligt, typisk inden for 1-2 hverdage. Det er vigtigt, at siloen er tilsluttet strøm, hvis du ikke er til stede, så vores tekniker kan udføre de nødvendige tests.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenunder, og vil vi gøre vores bedste for at besvare den så hurtigt som muligt. Tak for din henvendelse!