Velkommen til Dan-Grit Specialsand ApS

Din leverandør af ovntørret sand og grusgravsmaterialer

I oktober 2023 udløb vores 15-års klausul for salg af eget indvundet sand. For at imødekomme denne ændring blev søsterselskabet Dan-Grit Specialsand ApS stiftet, og det varetager nu al salg af sand og grusgravsmaterialer.

Hvad betyder det så for dig som kunde? Heldigvis ikke det store. Vi forsikrer dig om, at den samme service og kvalitet opretholdes. Vi har blot foretaget en organisatorisk ændring for at sikre, at vi fortsat kan levere de bedste materialer og løsninger til vores kunder.

Du kan stadig forvente den samme pålidelige service, og vi er stadig her for at hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer til dit bygge- og anlægsprojekt. Så tøv ikke med at give os et kald, og vi sidder klar til at vejlede og hjælpe dig.

 

Dan-Grit Specialsand ApS

Forumvej 83, Alslev

6800 Varde

CVR.nr.:  4434 2766

Praktiske og bæredygtige byggematerialer

Dan-Grit Specialsand ApS forsyner sand- og grusmaterialer til byggeprojekter, anlægsarbejde, sport- og golfbaner samt sandblæsnings- og brøndboringsopgaver (vandrensning). Vores råmaterialer indudvindes fra vores egne grusgrave i Oksbøl, og Alslev og Hostrup. Efter indudvinding transporteres sandet til vores nyopførte produktionsanlæg, hvor vi prioriterer effektivitet for at støtte bæredygtige arbejdsprocesser. Vi fokuserer på at håndtere sandet så lidt som muligt ved kun at bruge gummigeden én gang, og ellers transporteres alt sand på fuldautomatisk og eldrevet transportbånd.

Vi fokuserer ikke kun på produktkvalitet, men også på vores hurtige og pålidelige leveringsservice. Vi sikrer, at vores ovntørrede sand når frem nemt og bekvemt i lukkede silosystemer, sække og bigbags. Våde grusgravsmaterialer leveres direkte til byggepladsen i containere, big- bags og sække, skræddersyet til det konkrete byggeprojekt.

Vi sætter også en ære i at tilbyde fleksibilitet til vores kunder ved at give dem mulighed for at anvende deres egne tankbiler, som kan blive fyldt op med ovntørret sand direkte fra vores topmoderne produktionsanlæg. Leveringsdygtighed er fortsat en topprioritet for os, da vi stræber efter at imødekomme vores kunders behov og sikre en effektiv og problemfri levering af materialer.

Se udvalg af sand og grus

Vælg en af vores sand og grus kategorier og find vores produkter herunder.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenunder, og vil vi gøre vores bedste for at besvare den så hurtigt som muligt. Tak for din henvendelse!