Om os

Totalløsninger med effektiv levering

Dan-Grit A/S er en landsdækkende leverandør af totalløsninger inden for mørtler, sand og grus, tørbeton og cement, og vi går til vores opgaver med et fokus på effektivitet, pålidelighed og grønnere løsninger inden for mørtelproduktion. Omdrejningspunktet for vores totalløsninger er at gøre det så nemt og enkelt for dig som muligt, at få lige det du står og mangler leveret direkte til dit byggeprojekt.

Effektivitet og pålidelighed er alfa og omega i byggebranchen. Derfor tilbyder Dan-Grit A/S landsdækkende levering med vores siloanlæg rundt om i landet og 40 små anlæg til big-bags og sække. Vores hurtige levering og leveringsgaranti sikrer, at dine materialer når frem til byggepladsen, når du har brug for dem, så du når dine deadlines.

Hvor Dan-Grit A/S startede Hvor Dan-Grit A/S er i dag

En rejse gennem 45 år af innovation og vækst

Dan-Grit A/S blev grundlagt tilbage i 1976 i Alslev. Siden da er Dan-Grit A/S roligt vokset ved at tilpasse og udvikle vores produkter i takt med den skiftende efterspørgsel og teknologiske udvikling. I dag har Dan-Grit A/S udvidet sin tilstedeværelse med en afdeling i Karlslunde.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenunder, og vil vi gøre vores bedste for at besvare den så hurtigt som muligt. Tak for din henvendelse!