Vi er på banen med en Version HILO +PLUS mørtel. Fordelene er mange.

HILO +PLUS Mørtel

Vi er på banen med en Version HILO +PLUS mørtel. Fordelene er mange. Da vi ser ind i en fremtid med vedvarende vådere vejrforhold i Danmark, som vanskeliggør hærdeprocessen for mørtler, har vi udviklet den nye mørtel i styrke 2,5 og 5,0 MPa. 🌍🌧️ 💧 ☔

🔸 DG-M5,0 HILO +PLUS

🔸 DG-M2,5 HILO +PLUS

HILO+PLUS-holdige mørtler har stor styrke og stor modstandsdygtighed over for miljøpåvirkninger, hvilket giver en lang levetid. Den forbedrer alle egenskaber ved mørtelen.

Denne stærke kalkbindende egenskab sikrer, at den frie kalk ikke længere transporteres til overfladen med blandevandet! og kan forårsage udblomstring eller misfarvning.

HILO +PLUS danner en tæt filtlignende struktur af nålekrystaller med kalkhydrat og virker derfor tætnende i porer uden at påvirke dampdiffusionen.

Reaktionen af HILO +PLUS giver i sidste ende mørtlen større styrke, denne proces er meget langsom.

De meget fine HILO +PLUS dele reagerer hurtigere med bindemidlet end de grovere, hvilket betyder, at der først dannes relativt store krystaller og med tiden stadigt mindre krystaller,

der skal tilpasse sig og forbinde sig med allerede eksisterende porer.

Denne langsomme reaktion, som fortsætter i flere måneder, sikrer, at spændingerne i en HILO +PLUS mørtel reduceres bedre, og at selv mikrorevner udfyldes ved efterfølgende krystaldannelse.

FORDELE VED AT LÆGGE MURSTEN MED HILO +PLUS:

🔸 HILO +PLUS er mere elastiske

🔸 HILO +PLUS er mere diffusionsåben

🔸 HILO +PLUS opnår en ikke-aggressiv binding mellem mørtel og sten

🔸 HILO +PLUS gør sten lettere at genvinde

Leveringsmuligheder 🚚: Vi tilbyder emballage i form af 20 kg plastiksække, Big-Bags, mini-siloer samt store 25 m3 silosystemer.

Ring ☎️ 7526 9238 for en uforpligtende snak om priser og behov.

Andet spændende fra vidensdeling